miercuri, 14 ianuarie 2009

Maşini şi scutere de închiriat în Paralia Katerini

Dacă aţi ajuns în Paralia Katerini cu avionul sau cu autocarul şi doriţi să aveţi posibilitatea de mişcare, puteţi închiria un motoscuter sau o maşină, preţul acestora variind în funcţie de numărul de zile contractat.
Astfel, pentru închirierea unui motoscuter timp de 24 h se plătesc circa 16-20 €, iar pentru trei zile, 40-45 €.
Închirierea unei maşini de mic litraj costă 40-50 €/zi (fără benzină).
Limita de vârstă este 21 ani, iar conducătorul auto trebuie să deţină permis de cel puţin 1 an. Se cere carte de credit ca garanţie.
Atenţie, sub 21 de ani nu sunteţi asigurat.

5 comentarii:

Anonim spunea...

In Paralia Katerini oferta de rent moto/car este urmatoare:
- masini de mic litraj (1.200-1.300 cmc) tip Opel Astra, etc se inchiriaza in functie de nr de zile cu 50-60 e/zi cu limita de 200 km/zi. fara combustibil. La negociere puteti obtine fara limita de km.
- scutere 50 cmc intre 12-15 e/24 h
- ATV 25 e/4 h sau 35-40 euro/24 h
- buggie 30-40 euro/h

ATENTIE ! Incepand cu 2008 datorita categoriilor inscrise pe permisul de conducere romanesc (A, A1, B....etc), din cauza controalelor efectuate de Politie unele firme de inchirieri scutere se feresc sa inchirieze romanilor scutere. In Grecia nu este valabila legea cu privire la conducerea pe drumurile publice a scuterelor de posesorii numai a categoriei B. Necesita permis categ. A1 sau A.
ATV in schimb se pot inchiria fara probleme.

Milikas spunea...

Reactualizarea de preţuri oferită cu generozitate cititorilor ghidului era mai mult decât necesară. Mulţumesc şi eşti oricând binevenit cu informaţii de ultimă oră, recomandări şi sfaturi, care să-i ajute pe cei care vor alege în acest an Paralia Katerini drept destinaţie de vacanţă să-şi poată evalua corect bugetul de cheltuieli alocat distracţiilor.

Rent a car Bucuresti spunea...

Se practica niste preturi extrem de mari in Grecia, ideal ar fi sa plecati cu masina personala.

Anonim spunea...

Cu 40 sau 50 de eurp pe zi am inchiriat de la companiile de rent a car Bucuresti masini de super lux si nu modele low cost.

Proiect Nehoiu spunea...

Dar barci cu motor putem inchiria???